+31 (0)413 288 647 | Kantoor: ma - vrij: 9.00 -17.00 info@mario-luigi.com

Pizza Catering  Alkmaar

Pizza Catering op iedere locatie mogelijk, ook in Alkmaar
Pizza’s zoals ze horen te zijn! Napolitaans; luchtig, krokant, vers en gebakken in een houtgestookte steenoven. Waarbij beleving en ambacht hoog in het vaandel staan!

Cateringen Verzorgd

Tevreden Gasten

Jaar Ervaring

Gemiddelde beoordeling

Pizza Catering Alkmaar

Pizza Catering Alkmaar waarbij ambacht, kwaliteit en beleving hoog in het vaandel staan. Onze pizza’s zijn Napolitaans , wat wil zeggen dat we volledig volgens de regels van de AVPN ( Napolitaans keurmerk) werken. Dat betekent een dunne bodem, luchtige korst, hout oven gebakken pizza’s op een temperatuur van +- 450 graden Celsius.  De Napolitaanse pizza’s staan bekend als ‘s werelds beste pizza’s, tijd om te proeven dus;)!

Smakelijke Recensies

Pizzacatering Alkmaar Recensies

“Pizza cateraar van hoge kwaliteit”

“Hartelijk dank voor de geslaagde avond. De pizza’s waren heerlijk. In de zomer boeken we jullie nog een keer! ” HTC International

“Onvergetelijke bruiloft met pizza’s van Mario e Luigi”

“Mario e Luigi, Grazie mille!!! Het was een geweldig feest met nog geweldigere pizza’s. We hebben genoten! Arrivederci. ” Freek & Jozan Verkuilen

“Wat een beleving en snelheid”

De vraag was of ze voor +-500 personen pizza’s op locatie konden verzorgen. Nou en of ze dat konden! Iedereen was heel erg te spreken over het concept! Absoluut een aanrader ” Pieter-Jan | Philips 

“Capi della Pizza Italiana. Italiaanse pizza bazen! “

“Pizza’s met een hoofdletter P. En die P staat ook voor Passie, want dat ontbreekt niet! Super aankleding, prachtige ovens, leuk en professioneel personeel en ook nog eens goed eten;). We werken graag samen met deze Italiaanse bazen!” Joris vd Bergh | Uitjesbazen

Pizza Catering Alkmaar - Foto's

Neem een kijkje in onze pizza keuken!

Wist je dat;

we zelf onze olijven plukken en er Extra Vergine Olijfolie van laten persen?

Waar staan we voor

Verse Ingrediënten

Als pizza cateraar staan wij garant voor verse ingredienten. We proberen zoveel mogelijk met lokale boeren samen te werken.

Kwaliteit

Grotendeels komen onze ingredienten uit Campanie, de streek van Napels. Bloem , mozzarella, san marzano tomaten , salami. Kwaliteit uit Napels!

Ambacht

Onze houtgestookte pizza’s worden op locatie Alkmaar met de hand groot gemaakt. Er komen absoluut geen deegrollers aan te pas!

Professionele Pizzabakkers

Al onze pizzabakkers hebben een interne opleiding gevolgd, zodat zij op jouw pizza feest Alkmaar kwaliteit kunnen verzorgen.

Authentieke Steenovens

Al onze ovens zijn mobiel inzetbaar en van het merk Valoriani. Valoriani staat voor Italiaanse kwaliteit. Er wordt niet met gas gewerkt, enkel hout gestookt.

Passie & Beleving

Onze Pizzabakkers op locatie {stad}2 zorgen voor een heuse beleving! De pizza’s worden in de lucht getost en live op locatie gebakken. Naast onze aankleding zorgt dit voor een onvergetelijke beleving.

Video Impressie Pizza Catering Alkmaar

Mobiele Pizza Ovens Op Locatie Alkmaar
?
Onze professionele steenovens zijn allemaal afkomstig uit Napels en van het merk; Valoriani, wat garant staat voor Italiaanse kwaliteit. Onze ovens zijn mobiel en overal inzetbaar. We beschikken over meerdere ovens van wat kleiner formaat. Deze ovens zijn ideaal voor tuinfeesten, maar ook voor grotere partijen.
?
We beschikken over 2 grote ovens, waarin 7 pizza’s tegelijk gebakken kunnen worden. Ideaal voor grote partijen of bruiloften.  Alleen deze ovens al zorgen voor een gezellige sfeer en aankleding! Doordat we Napolitaanse pizza’s bakken, dus op hoge temperaturen +-450 graden , is de pizza Margherita al klaar in 90 seconden!
?

Pizza Oven Huren in Alkmaar?

Pizza Oven Huren Alkmaar, zonder onze pizzabakkers op locatie?

Ook dat is mogelijk!

Napolitaans Pizza Deeg
Het fundament van de pizza is het deeg. Omdat Mario e Luigi enkel garant staat voor kwaliteit, is er veel research gedaan naar het beste deeg. Daarbij kom je natuurlijk uit in Napels. Volledig volgens de regels van de AVPN – Associazione Verace Pizza Napoletana,  wat staat voor een keurmerk van de Napolitaanse Pizza, maken wij ons pizzadeeg. Het bloem komt regelrecht uit Napels. Er wordt enkel gewerkt met verse gist. Het rijsproces wordt bij ons zeer serieus genomen. Op de juiste temperaturen laten wij ons deeg rijzen, 36 uur voor gebruik. De uitkomst is een luchtig, elastisch stukje kwaliteit . Wat resulteert in een luchtige doch krokante korst van de pizza en een dunne overheerlijke bodem. Je kunt wel zeggen dat we de techniek voor het maken van perfect deeg beheersen tot in de (pizza)puntjes!
Diverse Italiaanse
Mogelijkheden

Pizza & Italiaanse Hapas

Wat Italiaanse hapas voordat de pizza’s worden gepresenteerd. Dat is een ideale combinatie om je gasten te voorzien van diversiteit aan overheerlijke keuzes.

Pizza & Pasta

Twee smaakvolle Italiaanse creaties in combinatie met elkaar. Veel meer kun je je gasten niet meer bieden;)! Vraag naar de mogelijkheden!

Pizza & IJs/Tiramisu

Dé combinatie als je je gasten een Italiaanse afsluiting wil geven. Op ambachtelijke wijze wordt het ijs & tiramisu bereid.

Volledige Italiaanse Pizza Catering

Op zoek naar een volledige pizza catering met voor- en nagerecht?  Vitello tonnato | Bruschetta | Pizza | Tiramisu, is zomaar een smaakvol voorbeeldje van de mogelijkheden.
Pizza Catering inzetbaar in heel Nederland & België
Neem Contact Op / Vraag Offerte Op

Contact

Erp, Noord-Brabant

Tel: 06-419 00 850