+31 (0)413 288 647 | Kantoor: ma - vrij: 9.00 -17.00 info@mario-luigi.com

Pizza Workshop

Huur onze pizzeria af voor een dag/avond en word pizzaiolo voor een dag. Je krijgt van ons professionele begeleiding op een interactieve manier. Leer alle geheimen van de Napolitaanse pizza. Maak, beleg en bak je eigen houtoven pizza! Inclusief drankjes en hapjes. Locatie, eten, drinken en bedrijfsuitje in een!

Bekijk onze video
Pizza Workshop - Pizzaiolo Pietroo

Pizza workshop –  wat houdt het in?

Bij onze pizza workshop heb je onze gehele pizzeria/proeflokaal ter beschikking, met daarin een authentieke houtgestookte steenoven. Een van onze meester pizzaiolo’s zal je ontvangen en begeleiden door de workshop heen. Op een leuke, gezellige en informele wijze. Oftewel op z’n Italiaans;). 

Je leert Napolitaans pizzadeeg groot te maken met de hand, het beleggen van je eigen pizza(‘s) en het bakken in de steenoven. Ook krijg je van ons diverse hapjes en staan er diverse Italiaanse drankjes klaar.

De pizza workshop is een leuk teamuitje waarbij je een volledige ruimte ter beschikking hebt, eten en drinken is inbegrepen én ook nog eens gezellig en leerzaam!

 

Pizza Cursus á la Mario é Luigi

Je gaat veel leren over de Napolitaanse pizza op een informele wijze.

Volledige afhuur pizzeria

Een volledige pizzeria krijg je ter beschikking om met al je collega’s te genieten van drankjes en zelf gemaakte pizza’s. Ook is het eventueel mogelijk om een presentatie te geven.

 

Vers Napolitaanse Pizzadeeg

Het deeg wat je krijgt om de pizza’s groot te maken , heeft als 72 uur gerezen. Een zeer luchtig deegje die je met de hand groot gaat maken. 

Ook zorgen we voor een vers deeg wat je mee naar huis kunt nemen, en eventueel kunt invriezen.

 

Authentieke Houtgestookte Steenoven

De steenoven die in de pizzeria staat is van Italiaanse kwaliteit en van het merk Valoriani. 

Je leert dus bakken in een echte authentieke steenoven op een temperatuur van zelfs 450 graden, holy moly! Die pizza’s zijn in 90 seconden klaar.

 

Onbeperkt pizza

Dat lees je goed, je kunt oneindig pizza maken;)! We zorgen voor voldoende deeg en uiteraard ingrediënten. Je bepaalt zelf hoeveel je eet en hoe de pizza belegd wordt. De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en divers, voor ieder wat wils.

Italiaanse drankjes – onbeperkt

  • Peroni Bier
  • Wijn rood & wit
  • Italiaanse frisdrank van San Pellegrino
  • Water – plat & bruisend
  • Espresso / Americano van Lavazza
  • Prosecco

Uiteraard starten we de workshop met een glaasje prosecco;). De rest is voor jullie zelf om te pakken. Er zal voldoende klaar staan.

Pure Gezelligheid op z’n Mario é Luigi’s

Gezelligheid op en top! De warme oven op de achtergrond met een heerlijk vlammetje. De geur van verse pizza’s, deeg wat in de lucht getost wordt. Gezellige collega’s en een verdomd leuke  pizzaiolo met veel pizza kennis. 

 

Pizza Workshop – Prijzen 

Volledige pizzeria ter beschikking inclusief onbeperkt eten & drinken. 

Pizza Workshop :

€59,5,- p.p. ex btw

Duur workshop: +- 4 uur huur je de pizzeria af

Professionele begeleiding: Gehele workshop van begin tot eind

Prosecco en/of koffie bij ontvangst

Onbeperkt pizza maken & eten

Onbeperkt Italiaans drank arrangement

Kwaliteit deeg & ingrediënten

** Leukste, lekkerste en gezelligste teamuitje!

Recensies

Het totaalplaatje, wat een enorm leuke beleving zetten deze gasten neer! Fantastisch genoten van de gezelligheid die deze Napolitaanse Pizza tent met zich mee brengt. Volgende week gaan we het zelf proberen in onze eigen Pizza oven. Bedankt Heren!

René Verbruggen  – Vebruggen Beveiliging B.V.

“Was gezellig mannen! Heerlijke sfeer met die gruwelijke oven. Kan er elf nog niks van  maar mijn collega’s waren wat beter. De drankjes was ik erg tevreden over;)”

 Hans Molenaar – Jumbo B.V.

“Erg genoten van de pizza workshop! Dankjewel voor de gezelligheid.”

Mevr. Smulders – Gemeente Eindhoven

 

Neem Contact Op / Vraag Offerte Op

 

Contact

Tel: 0413 288 647