+31 (0)413 288 647 | Whatsapp: +31 (0)6 2711 3553 info@mario-luigi.com

Pizza Oven Huren?

 

Thuis pizza maken met je gezin of wat vrienden? Huur onze pizza oven en bak je eigen steenoven pizza! Wij zorgen voor het deeg en ingrediënten.

 

Bekijk pizza menureserveren

Hoe werkt het?

Bij het huren van een pizza oven op locatie krijg je van ons alles meegeleverd , zodat je de lekkerste pizza’s zelf kunt bakken. 

Wij leveren de oven , het deeg, ingrediënten, hout, pizza schep + bezem. 

De oven wordt door ons gebracht en weer opgehaald. En dat allemaal tegen een mooie prijs! 

Waan jezelf in Italië met de ovens van Mario e Luigi. 

 

Only the Best

Verse ingrediënten, vers deeg

We werken enkel met de échte mozzarella uit Italië. Uiteraard komen ook de vleeswaren uit Italië. Een heerlijk feestje met de mobiele pizza oven!

Er wordt naast vers deeg ook voorgebakken deeg meegeleverd, zodat je daar altijd op terug kunt vallen mochten er veel pizza’s mislukken!

Safety First;)!

€125,- per dag

Margherita

De Margherita blijft een van de beste pizza’s. De klassieker met tomatensaus, mozzarella, verse basilicum & extra vergine olijfolie.  Uiteraard heerlijk afgebakken in een houtgestookte steenoven.

Funghi

Heerlijke verse champignons op je pizza, yum! Als je zelf een pizza maakt in een oven kan de funghi niet ontbreken!

Vega

Uiteraard is het ook mogelijk om een vegetarische pizza te bakken. Met heerlijke groentes en verse tomatensaus vers afgebakken in de mobiele oven.

Cinque Formaggi

Heerlijke mix van vijf Italiaanse kazen. Met een heerlijke gorgonzola mousse wat het helemaal afmaakt. Zeker een aanrader voor je eigen pizza feestje!

Quattro Stagioni

Deze vier seizoenen pizza smaakt net zo goed als het vier seizoenen lied van Vivaldi. Een beetje van alles. Top om zelf te beleggen. Let wel op dat je hem niet té zwaar belegd. Opdat de bodem niet zal scheuren;)

Salami

Salami di Napoli kan uiteraard niet ontbreken op ons tijdelijk menu. Een verfijnd stukje salami heerlijk gebakken in de steenoven.