+31 (0)413 288 647 | Kantoor: ma - vrij: 9.00 -17.00 info@mario-luigi.com

Pizza Foodtruck Huren

Wil je graag een pizza foodtruck huren inclusief pizzabakkers? Dan ben je aan het juiste adres!

Pizza Foodtruck Huren

Reserveer je onze pizzeria op wielen krijg je meer dan alleen een foodtruck. Om de pizza oven heen bouwen we een mobiele keuken op. Wat voor een leuke aankleding en sfeer zorgt! De stands worden zo dicht mogelijk bij de gasten opgebouwd, zodat iedereen mee kan kijken in de pizza keuken! Kortom beleving , ambacht en kwaliteit staan garant als je onze pizza foodtruck huurt!

Smakelijke Reviews

Recensies

Cateringen Verzorgd

Tevreden Gasten

Jaar Ervaring

Gemiddelde beoordeling

“Beleving & kwaliteit , maar ook snelheid. Sublissimo”

“Ons bedrijfsfeest laten verzorgen door Mario e Luigi. 350 Personen in 1,5 uur voorzien van een compleet diner, wat een beleving! Van grote Italiaanse kwaliteit, absolutamente een aanrader!”

Falco Smits | Vd Ven B.V.

“Top Catering voor onze bruiloft”

” Wat hebben wij een heerlijk diner gehad van Mario é Luigi. Vooraf de antipasti, als hoofd de Pizza-Pasta en als toetje de Tiramisu. Niet alleen het eten was heerlijk, ook het italiaanse sfeertje er omheen was top. Super!. “

Jeroen & Laura Krebbers 

“Full service catering met unieke beleving en vrolijke medewerkers”

“Voor ons corporate event schakelden we Mario e Luigi in. Volledige catering uit handen gegeven, met succes! Ook de wijnen waren uniek. Zeer professioneel neergezet. We zien elkaar vaker terug!”

Richard | KPMG

“Capi della Pizza Italiana. Italiaanse pizza bazen! “

“Pizza’s met een hoofdletter P. En die P staat ook voor Passie, want dat ontbreekt niet! Super aankleding, prachtige ovens, leuk en professioneel personeel en ook nog eens goed eten;). We werken graag samen met deze Italiaanse bazen!”

Joris vd Bergh | Uitjesbazen