+31 (0)413 288 647 | Kantoor: ma - vrij: 9.00 -17.00 info@mario-luigi.com

Pasta Catering
Op Locatie

Pasta Catering op iedere locatie
Diverse pastasmaken mogelijk, van traditioneel tot onze eigen creaties. De pasta wordt live door onze pastachefs op locatie bereid!

Een Pasta als Lunch? Ook dat is mogelijk!

Pasta Catering
op iedere locatie

Pastacatering met een hoogwaardige kwaliteit en beleving! Met een breed aanbod van diverse pasta’s, een leuke aankleding en professionele pastachefs op locatie is onze pasta catering een ware must.

Op locatie wordt een open keuken gebouwd, waarbij de pasta live bereidt word. De gasten kunnen alles aanschouwen van het pasta koken tot de garnering. Een onvergetelijke smaakvolle toevoeging aan jouw feest!

Pasta Catering - Foto's

Neem een kijkje in onze pasta keuken!

Pasta’s van eigen receptuur – Italiaanse kwaliteit

Pasta Catering – Menu

Boek je onze pasta catering is het gebruikelijk om een keuze te maken uit 3 verschillende smaken pasta.  Ideaal is dat je op deze manier de vegetariërs, vleeseters en visliefhebbers tevreden kunt stellen. Wil je meer smaken, ook dat is uiteraard mogelijk. Alles is bespreekbaar.

Smakelijke Recensies

Recensies Pasta Catering

“Holy Pasta”

“Eindelijk een cateraar waarbij pasta live wordt bereid en ook nog eens zeer smaakvol is! Ons event is jaarlijks en denk dat we Mario e Luigi vaker terug zullen zien;) Nogmaals dank! ”

Jacqueline | Sionkerk Goes

“Als je je gasten iets wil bieden, kies dan de pasta’s van Mario e Luigi”

“Heel erg genoten van de professionalteit van de pasta’s en alles eromheen. Voor alles wordt er gezorgd en wij dus totaal ontzorgd. Zeker tot ziens! ”

Betty Winkelmolen | Elde College

“Genoten met een hoofdletter G”

Pure klasse. Genoten van de vongole en de quattro formaggi. Snel weggezet en toch goede kwaliteit. Erg bedankt voor de catering, volgende keer proberen we de pizza’s.

Lambere Tibosch | KPN

“Sprakeloos”

“Het waren drie top pasta’s! Professioneel weggezet. Ondanks dat jullie buiten stonden konden we het goed aanschouwen hoe de pasta’s bereid werden. Genoten!”

Pim vd Berg | Swiss Sense