+31 (0)413 288 647 | Whatsapp: +31 (0)6 2711 3553 info@mario-luigi.com

PaasBox

Op zoek naar een corona proof catering concept tijdens pasen, waarbij je toch iets kunt organiseren voor het personeel? Onze Pasen borrel box staat klaar om jouw personeel te verblijden met allerlei Italiaanse lekkernijen. Daar veel mensen thuis werken, is het ook mogelijk dat wij de box gekoeld bezorgen aan huis.

Dé oplossing voor een bedrijfsborrel!

Wat is de PaasBox?

De Paas box is een box vol Italiaanse lekkernijen van hoge kwaliteit. Denk daarbij aan een echte Napolitaanse pizza, anti pasti plankje – waarbij het bedrijfslogo in gegraveerd is- Italiaans wijntje of prosecco, Peroni bier, San Pellegrino frisdrank & water.

Naast eten is de box ook een experience. Sommige producten bevatten een qr code, welke gescand mag worden. Een filmpje over onze ambacht volgt.

Tevens is er een leuke afspeellijst voor een op en top Italiaanse sfeer.

Het idee van de box is om de werknemers thuis toch die waardering te geven die ze verdiend hebben dit jaar. Dat kan met onze Italy Box! Ideaal als vervanger voor de bedrijfsborrel of teamuitje. 

Wat kenmerkt onze PaasBox?

De Italy box is natuurlijk niet zomaar een box. Het eten, de lekkernijen kun je niet even bij de supermarkt halen. Dit wordt speciaal door onze koks/pizzaioli bereid en samengesteld. Italië is gewoon dichtbij ;)!

Beleving

Sommige producten bevatten QR-codes die linken naar een filmpje van onze ambacht.  Hoe wordt de pizza bereid? Dat zie je in ons filmpje! Daarnaast zit er een persoonlijke boodschap van Mario en Luigi bij!

Ambacht

In onze pizzeria is ambacht een begrip, zo ook in de catering. De box is volledig ambachtelijk samengesteld en met de hand(schoenen) bereid.

Kwaliteit

De Italy Box staat garant voor kwaliteit. Alleen de beste kazen, vleesjes, olijven , drankjes worden door ons uitgekozen. Volledig Italiaans! Ook de pizza, onze trots, is van hoge kwaliteit. Proeven dus!

Muziek / sfeer

Heerlijk toch een Napolitaanse pizza, een Italiaans belegd plankje met je eigen logo en een flesje wijn.. Maar zonder muziek is het niet compleet! Dus hebben wij een mooie playlist samengesteld voor jullie. Enjoy!

Corona Proof

Het voordeel van deze Italy Box is dat die volledig corona proof is. Zo kun je toch een team borrel doen op afstand.. Met elkaar in contact via skype en proosten maar!

Aan huis bezorgd

Dat lees je goed. Wij kunnen de box ook gekoeld aan huis bezorgen. Op ieder adres van alle werknemers. Zo maken we het nog makkelijker en persoonlijker!

Direct bestellen

Of vraag eenvoudig een offerte op