+31 (0)413 288 647 | Whatsapp: +31 (0)6 2711 3553 info@mario-luigi.com

Online Pizza Workshop

Online pizza workshop met je collega’s vanuit huis. Wat is er nou leuker? Via Teams kunnen wij je op afstand pizza leren maken. Je krijgt van ons een DIY Pizza box thuis gestuurd met daarin vers deeg en overheerlijke ingredienten. Het is niet makkelijk om zelf pizza te maken, daarom krijg je 2x vers deeg van ons! Ga jij de uitdaging met je collega’s aan ?

Direct bestellen / Offerte Opvragen

Online pizza workshop event

Met onze DIY PizzaBox leer je via ons online hoe je de beste pizza thuis kunt maken, en dat samen met al je collega’s! Vers deeg in de lucht tossen, heerlijke ingredienten en een hele fijne leuke uitleg van onze pizzabakkers. Je kunt live een Q&A houden. Stel al je vragen over pizza’s en wij zullen met een gepast antwoord komen;). Kortom, wil je zelf pizza leren maken, pizza de lucht in tossen en zelf beleggen? Nu boeken die online pizza worskhop!

Waarom een Online Pizza workshop als teamuitje?

Online pizza workshop als teamuitje is een leuke uitdaging. Wie bakt de beste pizza’s? Wie kan er helemaal niks van? Je leert alles over een pizza en je hebt ook nog eens lekker eten in huis! 

Live Q&A 

Live Q&A met een van onze pizzabakkers. Stel je vragen over het deeg, ingrediënten , de oven en nog meer. Wij leren je hoe je vers Napolitaans deeg groot kunt maken met de hand.

Pizza Contest

Wie bakt de beste pizza’s van jouw collega’s ? Ga het aan met onze workshop met onze DIY pizza box. 

Vers deeg, verse Ingrediënten, Italiaanse kwaliteit

Alle collega’s krijgen een vers pakketje thuis gestuurd. Met daarin vers Napolitaans deeg, tomatensaus, mozzarella en nog meer lekkers. Ook krijg je alvast een paar instructies mee voor het deeg.

Direct bestellen

Of vraag eenvoudig een offerte op

Gallery

Online Pizza workshop team uitje event
Oven Ml Italian Website Italy box