+31 (0)413 288 647 | Kantoor: ma - vrij: 9.00 -17.00 info@mario-luigi.com

Mobiele Pizzabakker Aan Huis

 

Mobiele pizzabakker aan huis die pizza’s op jouw locatie bakt!

 

Vraag offerte op

Op zoek naar een mobiele pizzabakker?

Onze mobiele pizzabakkers zijn allen door ons geschoold en bakken op jouw locatie de lekkerste Napolitaanse pizza’s. 

De zoektocht naar een pizzabakker aan huis is dus niet meer nodig! 

Had je graag meer gewild dan alleen pizza’s? Ook dat is mogelijk. We bieden diverse mogelijkheden aan. Van pasta’s tot Italiaanse hapjes! Vraag snel naar de mogelijkheden voor een mobiele pizzabakker aan huis!

Pizzabakkers op locatie worden ook wel Pizzaioli genoemd

Mobiele ovens, mobiele pizzabakkers aan huis

Al onze ovens zijn mobiel en overal inzetbaar. We hebben enkel een ruimte nodig van ongeveer 3*3m om de Italiaanse keuken op te bouwen. Ook honger is belangrijk;).

Mobiele Steenovens

Al onze ovens zijn mobiel inzetbaar en van het merk Valoriani. Wat staat voor Italiaanse degelijkheid. Deze ovens alleen al zorge voor een echte Italiaanse sfeer op jouw feest!

Pizza’s op feest

Met pizza’s op je feest zorg je voor een extra dimensie. Onze pizzabakkers op  locatie verzorgen een live cooking show. De pizza’s zijn Napolitaans, de beste van de wereld. Er wordt door ons gezorgd voor voldoende variatie van smaken!

Pizzabakker op locatie

Al onze pizzabakkers hebben een interne opleiding gevolgd en kunnen volledig werken volgens de regels van de AVPN –  keurmerk van Napolitaanse pizza’s. 

Zakelijke Pizza’s

Onze pizza’s zijn zeer geschikt voor corporate events. Vele bedrijven gingen je al voor. Beleving , ambacht & kwaliteit op jouw bedrijf!

Pizza’s op je bruiloft

Een  mobiele pizzabakker op je bruiloft, beter kan het haast niet! Jouw speciale pizza’s op je bruiloft en dat live op locatie gebakken. Beter en lekkerder kan niet. 

Vers Deeg & Verse Ingrediënten

Er wordt enkel met verse ingrediënten gewerkt. Daarnaast komt ons vlees, bloem, mozzarella en tomaten regelrecht uit Italië. Napels om precies te zijn! Kwaliteit en ambacht. 

Don’t Miss

Pizzabakker op je Feest

Wil je je feest een extra dimensie geven waarbij beleving en kwaliteit centraal staan? Reserveer de pizzabakkers van Mario e Luigi. Allemaal gespecialiseerd in het bakken van Napolitaanse pizza’s,  de beste pizza’s van de wereld! 

Neem Contact Op / Vraag Offerte Op

Contact

Tel: 0413 288 647

 

Deze bedrijven boekten al onze pizzabakkers op locatie: