+31 (0)413 288 647 | Whatsapp: +31 (0)6 2711 3553 info@mario-luigi.com

Italy Borrel Box

Op zoek naar een corona proof catering concept, waarbij je toch iets kunt organiseren voor het personeel? Onze Italy business borrel box staat klaar om jouw personeel te verblijden met allerlei Italiaanse lekkernijen. Daar veel mensen thuis werken, is het ook mogelijk dat wij de box gekoeld bezorgen aan huis.

Dé oplossing voor een bedrijfsborrel!Mogelijkheden & prijzen

Wat is de Italy Business borrel Box?

De Italy Business borrel box is een box vol Italiaanse lekkernijen van hoge kwaliteit. Denk daarbij aan een echte Napolitaanse pizza, anti pasti plankje – waarbij het bedrijfslogo in gegraveerd is- Italiaans wijntje of prosecco, Peroni bier, San Pellegrino frisdrank & water.

Naast eten is de box ook een experience. Sommige producten bevatten een qr code, welke gescand mag worden. Een filmpje over onze ambacht volgt.

Tevens is er een leuke afspeellijst voor een op en top Italiaanse sfeer.

Het idee van de box is om de werknemers thuis toch die waardering te geven die ze verdiend hebben dit jaar. Dat kan met onze Italy Box! Ideaal als vervanger voor de bedrijfsborrel of teamuitje. 

Wat kenmerkt onze Italy Business borrel Box

De Italy box is natuurlijk niet zomaar een box. Het eten, de lekkernijen kun je niet even bij de supermarkt halen. Dit wordt speciaal door onze koks/pizzaioli bereid en samengesteld. Italië is gewoon dichtbij ;)!

Beleving

Sommige producten bevatten QR-codes die linken naar een filmpje van onze ambacht.  Hoe wordt de pizza bereid? Dat zie je in ons filmpje! Daarnaast zit er een persoonlijke boodschap van Mario en Luigi bij!

Ambacht

In onze pizzeria is ambacht een begrip, zo ook in de catering. De box is volledig ambachtelijk samengesteld en met de hand(schoenen) bereid.

Kwaliteit

De Italy Box staat garant voor kwaliteit. Alleen de beste kazen, vleesjes, olijven , drankjes worden door ons uitgekozen. Volledig Italiaans! Ook de pizza, onze trots, is van hoge kwaliteit. Proeven dus!

Muziek / sfeer

Heerlijk toch een Napolitaanse pizza, een Italiaans belegd plankje met je eigen logo en een flesje wijn.. Maar zonder muziek is het niet compleet! Dus hebben wij een mooie playlist samengesteld voor jullie. Enjoy!

Corona Proof

Het voordeel van deze Italy Box is dat die volledig corona proof is. Zo kun je toch een team borrel doen op afstand.. Met elkaar in contact via skype en proosten maar!

Aan huis bezorgd

Dat lees je goed. Wij kunnen de box ook gekoeld aan huis bezorgen. Op ieder adres van alle werknemers. Zo maken we het nog makkelijker en persoonlijker!

Borrel box bestellen?

Prijzen & Mogelijkheden 

Alle prijzen zijn inclusief levering aan huis

 

Borrelbox grande bestellen2

Order Now!

Laat je collega’s / werknemers niet langer wachten!
Organiseer die team borrel met onze Italy Business Box.
Vele tevreden klanten gingen je al voor!

“Ciao tutti, we mochten de box als een van de eerste uitproberen. En dat was echt een groot succes. Flinke uitdaging om alles gekoeld te bezorgen. Maar dat bleek totaal geen obstakel. Wij houden zeker nog contact;)!”

Sandra Bissels

SAP

“Mooie box, leuke presentatie en goed eten. Filmpjes mogen er ook wezen. Dank voor de snelle samenwerking.”

Jos van den Bergh

Victoria Mengvoeders

“Jongens, ik ben blij dat we jullie gevonden hebben. Creatief tijdens corona. Zo konden we toch een leuke team borrel doen via skype. De pizza’s smaakte verrukkelijk!”

Max Beijk

Beijk B.V.

FAQ

Begrijpelijk als er nog vragen zijn. We proberen hier al op mogelijke vragen te antwoorden.

Even ter info. De box kan gekoeld bezorgd worden. Dit wordt door onszelf gedaan. Niet door een externe partij.

We werken daarnaast samen  met DHL vandaag. Dezelfde dag dat we de boxen opsturen, worden ze thuis bij iedere werknemer / collega verzonden.

Die plank is dus mogelijk om met bedrijfslogo te bedrukken?

De box is inclusief een mooie plank die elke werknemer mag houden. En inderdaad wordt het logo gegraveerd op de plank voor maar €5,-! How nice.

De boxen worden bij ieder personeelslid thuisbezorgd?

Dat is mogelijk. Hiervoor maken we apart een offerte op. We kunnen gekoeld leveren op ieder adres.

Optie 2 is dat we de boxen gekoeld leveren op 1 pick up point. Op het adres van het bedrijv bijv. De werknemers kunnen de box dan die dag zelf ophalen.

Wanneer wordt de box bezorgd?

We leveren de box 1 dag voor aanvang van de ‘borrel’. Dit kan dus of thuis of bij het bedrijf zijn.

Op deze manier kunnen we tijdsdruk voorkomen en blijft het eten ook nog goed.

Wat is er nodig om het eten thuis klaar te maken?

Elk etenswaar wordt gevacumeerd aangeleverd. De anti pasti plank mag zelf opgemaakt worden.

De pizza is ook gevacumeerd. Hiervoor is een oven nodig. Niet per se een steenoven;). Er staat een beschrijving bij hoe deze bereid mag worden.

Bestek en borden zijn niet bij inbegrepen.

Wat als er iemand niet thuis is?

Dat zou heel jammer zijn! De box moet namelijk gekoeld blijven. In ieder geval het eten.

Daarom is het belangrijk dat alles goed is afgestemd met alle collega’s.

Gelukkig werken veel mensen thuis!