0413 288 647 | Whatsapp: 06 2711 3553 info@mario-luigi.com

Italiaanse Hapjes op Locatie

Italiaanse hapjes op locatie 
Hapjes op locatie is geschikt voor ieder feest of evenement. Variërend van kleine hapjes tot diverse voorgerechten. Gepresenteerd op mooie houten planken.

Italiaanse Hapjes Op Iedere Locatie

Heb je een feestje waarbij je graag wat hapjes wilt laten verzorgen? En ben je op zoek naar kwaliteit, dan heb je bij ons aan het juiste adres. Alle hapjes zijn  Italiaans en van hoge kwaliteit. 

De Hapjes zijn ook mogelijk als voorgerecht voor een Italiaans diner. Geschikt voor evenementen, bruiloften, corporate events en in vele combinaties mogelijk!

Italiaanse Hapas - Foto's

Neem een kijkje in onze keuken!

Waar staan we voor

Verse Ingrediënten

Kwaliteit

Ambacht

Professionaliteit

Authenticiteit

Beleving

Hapjes op locatie – Italiaanse kwaliteit

Italiaanse Hapas – Menu

Italiaanse hapjes op locatie voor een feest, bruiloft of andere gelegenheid? We hebben diverse mogelijkheden. Alles van Italiaanse receptuur & kwaliteit.

Diverse Italiaanse
Mogelijkheden

Pasta & Italiaanse Hapas

Wat Italiaanse hapas voordat de pizza's worden gepresenteerd. Dat is een ideale combinatie om je gasten te voorzien van diversiteit aan overheerlijke keuzes.

Pizza & Pasta

Twee smaakvolle Italiaanse creaties in combinatie met elkaar. Veel meer kun je je gasten niet meer bieden;)! Vraag naar de mogelijkheden!

Volledige Italiaanse Catering

Op zoek naar een volledige pasta catering met voor- en nagerecht?  Vitello tonnato | Bruschetta | Pizza | Tiramisu, is zomaar een smaakvol voorbeeldje van de mogelijkheden.

Neem Contact Op / Vraag Offerte Op

Contact

Erp, Noord-Brabant

info@mario-luigi.com