0413 288 647 | Whatsapp: 06 2711 3553 info@mario-luigi.com
Mario e Luigi

Italiaanse Catering Amsterdam

Ambacht | Kwaliteit | Beleving

Cateringen Verzorgd

Tevreden Gasten

Jaar Ervaring

Gemiddelde beoordeling

Smakelijke Reviews

Recensies Italiaanse Catering Amsterdam

“Beleving & kwaliteit , maar ook snelheid. Sublissimo”

“Ons bedrijfsfeest laten verzorgen door Mario e Luigi. 350 Personen in 1,5 uur voorzien van een compleet diner, wat een beleving! Van grote Italiaanse kwaliteit, absolutamente een aanrader!”

Falco Smits | Vd Ven B.V.

“Top Catering voor onze bruiloft”

” Wat hebben wij een heerlijk diner gehad van Mario é Luigi. Vooraf de antipasti, als hoofd de Pizza-Pasta en als toetje de Tiramisu. Niet alleen het eten was heerlijk, ook het italiaanse sfeertje er omheen was top. Super!. “

Jeroen & Laura Krebbers 

“Full service catering met unieke beleving en vrolijke medewerkers”

“Voor ons corporate event schakelden we Mario e Luigi in. Volledige catering uit handen gegeven, met succes! Ook de wijnen waren uniek. Zeer professioneel neergezet. We zien elkaar vaker terug!”

Richard | KPMG

“Capi della Pizza Italiana. Italiaanse pizza bazen! “

“Pizza’s met een hoofdletter P. En die P staat ook voor Passie, want dat ontbreekt niet! Super aankleding, prachtige ovens, leuk en professioneel personeel en ook nog eens goed eten;). We werken graag samen met deze Italiaanse bazen!”

Joris vd Bergh | Uitjesbazen

Italiaanse Catering Amsterdam

Italiaanse Catering Amsterdam is een vak wat Mario e Luigi zich eigen heeft gemaakt. Gespecialiseerd in Italiaans eten, zoals de Napolitaanse pizza’s, traditionele Pasta’s , diverse Italiaanse streekwijnen, zelf geplukte biologische extra vergine olijfolie. Er is veel mogelijk, maar we proberen ons niet te snel uit te breiden. De Italiaanse catering is nu volledig gefocust op waar we goed in zijn!

Dat is voornamelijk de ambacht van de Italiaanse kookkunsten naar Nederland/België te brengen, wat  uiteraard gepaard gaat met kwaliteit. Grotendeels importeren we onze producten uit Italië, maar dan ook per streek verschillend. Uiteraard staat versheid bij ons ook hoog in het vaandel. Daarom proberen we met onze groentes zoveel mogelijk samen te werken met lokale boeren. Kortom; kwaliteit, ambacht & beleving staat bij Mario e Luigi’s Italiaanse Catering centraal!

Italië is dichterbij dan je denkt

Mogelijkheden Italiaans Diner Amsterdam

Italiaanse Catering op een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, corporate event, tuinfeest, huwelijksfeest, zakelijke aangelegenheid, late night, of andere gelegenheid waarbij een Italiaanse catering goed bij past! Bekijk hier onze mogelijkheden voor een Italiaans diner op locatie.

Italiaanse Pizzacatering Amsterdam waarbij enkel wordt gewerkt met kwaliteit! Onze pizzacatering is Napolitaans, wat wil zeggen dat de pizza’s gebakken worden in een houtgestookte steenoven op +-450 graden, er geen deegrollers aan te pas komen, de bodem dun is en de korst luchtig doch krokant is.  Tel daar onze passie nog eens bij  op, een buitengewoon lekkere pizza is de uitkomst. Kortom, Napels was nog nooit zo dichtbij! Lees meer…

Italiaanse pasta catering heeft weinig woorden nodig. De smaak, de geur de beleving doet alles! Mario e Luigi heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in diverse pasta’s. Traditionele smaken zullen uiteraard niet ontbreken op de Italiaanse pasta catering. Maar ook unieke smaken ontbreken niet. Wil je het heel speciaal maken met de pasta geflambeerd in een groot wiel van Parmezaanse kaas? Ook dat is mogelijk! Lees Meer…

Geen compleet diner nodig, maar wil je enkel hapjes op feest laten verzorgen? Of je diner volledig in Italiaanse sferen kleuren en geuren, dan kunnen onze Italiaanse hapas niet ontbreken! In vele smaken en geuren kunnen we jouw feest Italiaans kleuren. Klassieke gerechten als vitello tonnato, carpaccio, bruschetta , crostini, focaccia, caprese, salades. Lees Meer…

Italiaans IJs & Tiramisu

Wat is een Italiaanse cateraar zonder traditioneel bereid ijs & tiramisu? Geheel op authentieke en ambachtelijke wijze bereiden wij ons ijs & tiramisu. Eigenlijk kan dit niet ontbreken bij een Italiaans catering op locatie!

Italiaanse Streekwijnen / Drank Catering

Volledige catering uit handen geven? Dat is uiteraard mogelijk bij ons! Met onze speciale huiswijnen – aangepast op de smaak van ieder gerecht- heeft het eten zelfs een speciale afdronk. Toch liever een biertje of fris erbij? No problemo! Inclusief professionele bediening. Vraag naar de mogelijkheden!

(stretch) Tent Verhuur

Tenten op locatie is bij ons ook mogelijk. We werken samen met diverse partijen zodat wij jouw feest volledig kunnen verzorgen van a tot z en tot in de puntjes!

Over Onze Italiaanse Catering

Puur uit passie is ons concept ontstaan. Te beginnen met het maken van onze eigen steenoven. Waaruit we onze eerste pizza’s zijn gaan bezorgen in omgeving. Al snel zijn we een aantal keer naar Napels gegaan om de pizza’s te proeven en het maken ervan onder de knie te krijgen.

Een jaar later besloten we 3 mobiele ovens te kopen in Napels, waarmee we voornamelijk lokaal pizza cateringen verzorgden. Inmiddels beheersen we dat tot in de pizzapuntjes;).

Hedendaags hebben we veel ervaring opgedaan en 12 steenovens van wat kleiner formaat & 2 steenovens van groot formaat. Zo kunnen we zowel grote als kleine partijen verzorgen in Nederland & België.

Op naar onze volgende missie: de ambachtelijke Italiaanse keuken naar Nederland halen. Een aantal keer per jaar gaan we naar diverse dorpjes en streken in Italië om daar het oude ambacht van de Italiaanse keuken te proeven en dit ook aan te bieden in Nederland.

Kortom , we zijn een jong doch ervaren team gepassioneerde koks/ pizzaioli die graag beleving overbrengen aan de gasten! Een glimlach,  en een voldane ronde Italiaanse buik , daar doen we het voor;).

Italiaanse Cateraar Amsterdam video impressie

Waar staan we voor

Verse Ingrediënten

Als Italiaanse cateraar staan we garant voor verse ingrediënten. De groentes proberen we zoveel mogelijk lokaal bij gespecialiseerde boeren in te kopen.

Kwaliteit

Naast lokaal halen we onze ingredienten veelal in Italië. Het vlees, kaas, olijven en nog meer. Daarnaast werken we volgens eigen receptuur, geen kant en klare sauzen of iets dergelijks.

Ambacht

Onze houtgestookte pizza’s worden op locatie met de hand groot gemaakt. Er komen absoluut geen deegrollers aan te pas!

Professionaliteit

Al onze pizzabakkers hebben een interne opleiding gevolgd, zo ook onze pastachefs.

Authentieke Steenovens

Al onze ovens zijn mobiel inzetbaar en van het merk Valoriani. Valoriani staat voor Italiaanse kwaliteit. Er wordt niet met gas gewerkt, enkel hout gestookt.

Beleving

Een Italiaans diner daar hoort beleving bij! We proberen onze keuken altijd zo dicht mogelijk bij de gasten op te bouwen. Zodat iedere gast mee kan kijken tijdens de live cooking.
Italiaanse Catering inzetbaar in heel Nederland & België

Steden waarin we vaak een Italiaans diner verzorgen:

Amsterdam , ApeldoornBreda, Eindhoven, Enschede, Nijmegen, Alkmaar, Den Bosch, ZwolleMaastrichtDen HaagHilversumUdenVeghelUtrecht, RotterdamAntwerpen, Brussel, GenkBruggeHasselt, MechelenGent.

Neem Contact Op / Vraag Offerte Op

Contact

Erp, Noord-Brabant

Tel: 06-419 00 850